Bilecik'te, 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, Kadın Din Görevlileri Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma bölge yarışması Balahatun Camiinde yapıldı

Bilecik, Balıkesir, Kocaeli, Bursa İllerinin katıldığı; Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma bölge yarışması Bilecik'te, yapıldı.

Yarışmada, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Yaşar Çuhadar Başkan; İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Bilecik Şeyh Edebali Üniv. Öğrt. Görevlisi Enes Veli, Söğüt İlçe Müftüsü Muharrem İslamoğlu ile Din Hizmetleri Uzmanı Hatice Geçgelen jüri üyesi olarak görev aldı.

Bilecik İl Müftü Vekili Ahmet Tokgöz, yaptığı konuşmada: “2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikler doğrultusunda Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasına ev sahipliği yapmaktan çok mutluyuz. Birinci olan Öğreticimize Finalde başarılar dilerim." dedi.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma bölge yarışmasında; Kocaeli’den Emine Özen birinci, Bilecik’ten Zeynep Kaya ikinci, Balıkesir’den Esre Öz üçüncü, Bursa’dan Nezakat Söylev dördüncü oldu.

Heyecanlı geçen yarışma sonunda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Editör: Mehmet Çalışkan