Bayburt İl Müftülüğü, Demirözü Gökçedere beldesinde ikamet eden görme engelli Esra Akdağ'a Braille alfabesiyle hazırlanan Kur'an-ı Kerim ve kitap hediye etti.

Akdağ'ı ziyaret eden İl Müftüsü Hasan Başoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığınca Braille alfabesiyle hazırlanan Kur'an-ı Kerim ile birlikte "Dinimi Öğreniyorum, 40 Hadis ve Mesnevi'den Hikayeler" adlı kitapları teslim etti.

İl Müftüsü Başoğlu, "Esra kızımız gönül gözüyle yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'i okumayı öğrenmiş. Öncelikle kızımızı tebrik ediyorum. Emeği geçen hocasına ve ailesine teşekkür ediyorum. Kızımızın bu başarısı bizleri çok duygulandırdı. Bizler de Diyanet İşleri Başkanlığının büyük bir emek ve özveri ile hazırladığı bu kitapları kızımıza hediye ettik. Bundan sonraki hayatının her safhasında kendisine başarılar diliyorum. Biz engelli kardeşlerimize yönelik yaptığımız 'Huzurda Engel, Engel Değildir'  adlı projede hiçbir engelin bizleri Rabbimizin huzurundan alıkoyamayacağını ifade etmiştik. Kızımızın bu başarısı bu gerçeği bizlere bir daha göstermiş oldu. Rabbim yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Ziyarette Demirözü İlçe Müftüsü Fatih Samet Okumuş ile Müftülük personeli de hazır bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan