Camilerin toplum hayatındaki önemini hatırlatmak, vatandaşların camilerle daha sık ve olumlu bir ilişki kurmasına ve din hizmetinin önemli bir parçası olan din görevlilerinin hatırlanmasına vesile olmak amacıyla her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla gerçekleşen ziyarette, İl Müftüsü Turgut Erhan, hafta boyunca düzenlenen etkinlikler hakkında Vali Şahin’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek camilerin İslam medeniyetinin merkezi olduğuna vurgu yapan Vali Şahin, “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” temasıyla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın hayırlara ve güzelliklere vesile olması temennisinde bulundu.

Öte yandan İl Müftümüz Turgut Erhan ve beraberindeki heyet ‘Camiler ve Din görevlileri Haftası’ münasebetiyle Batman Vali yardımcısı İbrahim Güneş’i de ziyaret etti.

Sürdürülen çalışmalarla ilgili İl Müftüsü Turgut Erhan’dan bilgi alan Vali yardımcısı Güneş, "Din görevlilerimize üstün gayret ve çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Camiler ve Din görevlileri Haftası’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum."‬ dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan