Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Batman Şubesi, “Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin” sloganıyla Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 800 aileye ayni ve nakdi yardımda bulundu.

Hayırsever vatandaşların emaneti olan zekat, fitre ve bağışlarla hazırlanan Ramazan yardımları, Batman Müftülüğü din görevlileri ve TDV gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Din görevlileri ve TDV gönüllülerinin kapı kapı gezerek Ramazan yardımlarını dağıttıklarını belirten Batman İl Müftüsü ve TDV Batman Şube Başkanı Turgut Erhan, “İnsanlığın sevgi ve merhameti yeniden kuşanmaya ihtiyaç duyduğu bu dönemde, TDV Batman Şubesi olarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanlarında olmaya, gönül köprüleri kurmaya, temel ihtiyaçlarını gidermeye, mahzun çocukların yüzlerini güldürmeye çalıştık. Paylaşmaya ve şükretmeye en çok değer verdiğimiz bu ayda, kısacası ‘kimsesizlerin kimsesi’ olmaya gayret ettik.” dedi.

Ramazan ayında 800 aileye yardım ulaştırıldığını kaydeden Müftü Erhan, "Ramazan ayı boyunca zekat, fitre, fidye, sadaka, gıda paketi, bayramlık kıyafet gibi bağışları ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırdık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Rabbim hayırlarını kabul etsin.’’ ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan