Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı rehberliğinde, il ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda çalışmalarını aralıksız sürdüren Batman İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere desrek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Yardım kampanyasına en enlamlı destek, Batman İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerinden geldi.

Minik öğrenciler, ailelerinin yardımıyla hazırladıkları gıda kolilerini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere din görevlilerine teslim ettiler.

Yardım kolileri, din görevlileri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi gönüllülerince ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Batman İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi Başkanı Turgut Erhan; ‘‘Çocuklarımız ve aileleri, Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl Ramazan teması olarak belirlenen; 'Ramazan ve sorumluluk bilinci' kapsamında, Kur'an kursu öğreticileri öncülüğünde, aileleriyle birlikte yardım kolisi hazırladılar. Çocuklarımızı, ailelerini ve öğretmenlerini bu güzel yardımlarından dolayı kutluyorum. Yardım kolilerini Diyanet Vakfı görevli ve gönüllüleri vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.’’ dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan