İlçe Müftüsü Fahri Sağlık, “Pedagog, Psikolog ve Sosyologlar çocukların, zihinsel, duygusal, sosyal gelişimlerinin %70’i 0-6 yaş arasında tamamlanmaktadır. Okulöncesi dönem alarak adlandırılan 0-6 yaş dönemi, çocuğun öğrenmesinin en yoğun olduğu, temel alışkanlıklarının, zihinsel yeteneklerinin en hızlı geliştiği ve biçimlendiği dönemdir. Bu süre içerisinde kazanılan davranış biçimleri, tüm yaşam boyunca devam etmektedir.” demektedirler. Çocuklarınızı Kur’an Kurslarımızın 4-6 Yaş Grubu Sınıflarına teslim eden siz değerli ve şuurlu velilerimizi gönülden kutluyorum.” dedi.

İl Müftüsü Ramazan Topcan ise “Salonumuzu şereflendirdiniz. Mevla’m da sizleri şereflendirsin. Çocuklarınızı emin ellerle teslim ettiğinizden hiç şüpheniz olmasın. Onları bizler kendi çocuklarımız gibi görüyor ve üzerlerine titriyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımız artık bu konunun içerisinde hatta tam ortasında durmaktadır. Her camin bir kursu, her kursunda en az bir 4-6 yaş grubu sınıfının olması arzu ediyoruz. Bu konuda bizlere verdiğiniz her türlü destekleriniz için sizleri bir kez daha kutluyorum.”  diyerek sözü çocuklarımıza verdi.

Son olarak Balıkesir Altıeylül İlçesi din görevlileri Siteler Camii İmam-Hatibi Mehmet Akkül ile Süleymaniye Camii İmam-Hatibi Vehbi Aydın’ın sunduğu Hacivat-Karagöz skeçleri öğrenciler ve velileri tarafından ilgiyle izlendi.

Editör: Mehmet Çalışkan