Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı koordinesinde, il ve ilçe müftülükleri ile TDV şubeleri, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda çalışmalarını aralıksız sürdüren Aydın Köşk İlçe Müftülüğü, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Köşk Şubesi iş birliğinde başlattığı; "Emanetiniz Emanetimiz" projesi kapsamında, hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahipleri ile buluşturdu.

"Beklenen Sensin, Vakit İyilik Vakti" sloganıyla ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuklarını belirten İlçe Müftüsü Muhammet Meral; "Emanetiniz Emanetimizdir' projesi kapsamında, Türkiye Diyanet Vakfı Köşk Şubemize teslim edilen fitre, zekât, fidye ve sadakaları, din gönüllüsü hocalarımızla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Din gönüllüsü kardeşlerimiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi 155 aileye gıda paketi yardımı yapıldı. Yardımlar bizzat evlerine gidilerek teslim edildi. İhtiyaç sahibi ailelerle hayırseverler arasında bir köprü vazifesi gören din gönüllüsü kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Halkımızın emanetlerinin sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek, bu zor günlerde Köşk İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Köşk Şubesi olarak, ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını gideriyoruz. Mübarek Ramazan ayında yaptığımız hizmetler karşısında vatandaşlarımızın hayır dualarını almak bizlere yetti." ifadelerine yer verdi.

Editör: Mehmet Çalışkan