Köşk İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren din görevlileri, Türkiye Diyanet Vakfının Suriyeli savaş mağduru ailelere yönelik yürüttüğü "İyilik Konutları" projesine konut bağışlayarak destek oldu.

Savaş mağduru aileler için başlatılan iyilik hareketine destek veren din görevlilerine teşekkür eden İlçe Müftüsü Muhammet Meral, "İçişleri Bakanlığımızın himayesinde Türkiye Diyanet Vakfımızın başlatmış olduğu kampanya kapsamında Köşk Müftülüğü din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri, aralarında topladıkları yardımla bir konutun yapımını üstlendi." dedi.

Destek verilen proje ile Türkiye Diyanet Vakfının Suriye’de yetim ve engelli aileler başta olmak üzere savaş mağduru ailelerin hayat standartlarını iyileştirmeyi amaçladığını ifade eden Meral, "Suriye'de bir insanlık dramı yaşanmakta, insanlar yaşam mücadelesi vermekte ve biz bu duruma seyirci kalamayız. Savaşın son bulması ve bir an önce evsiz ve yurtsuz kalan Suriyeli kardeşlerimizin memleketlerine dönebilmesi için dua ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Köşk İlçe Müftülüğü personeline "Teşekkür Belgesi" gönderildi. 

Editör: Mehmet Çalışkan