Aydın İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde "Okuyorum, Yazıyorum, Yazarıyla Buluşuyorum" adlı proje başlatıldı.

Proje kapsamında Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde çocukların eğitim seviyelerine göre yarışma sınavı gerçekleştirildi.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Ekrem Olgun ile İl Müftüsü Hasan Güneş'in elinden aldı.

Törende konuşan Başmüfettiş Olgun, "Bu gençler ileriki yaşlarında bu günü hatırladıklarında mutluluk duyacaklar. Buradan aldıkları hediyeler de bilgi ve öğrenmeye olan ilgilerinin artmasına vesile olacak." dedi. 

İl Müftüsü Güneş ise "Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim umudumuz ve yarınlarımızdır. Onlarla bir araya gelmek bizlere mutluluk veriyor. Geleceğimiz olan çocuklarımıza yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Emir Sultan Camii'nde gerçekleştirilen törene Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan ile Müftülük ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli katıldı.

Program yapılan ikramlarla tamamlandı.

Editör: Mehmet Çalışkan