Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde "Geldi Yaz Tatili Şimdi Kur’an Öğrenme Vakti" ve “Haydi Koş Gel Camiler Seninle Güzel” temasıyla açılan Yaz Kur'an Kurslarında eğitimler sürüyor.

Bu kapsamda Yenipazar İlçesi Abdurrahman Bey Camii ve Efeler İlçesi Külliye Camii’nde öğrenim gören Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine, ilçe esnafı çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Yenipazar İlçe Müftüsü Mustafa Can, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve yavrularımız, dinini ve milli değerlerini öğrendiği Yaz Kur’an Kurslarımıza büyük bir ilgi ile devam ediyor. Yenipazar esnafımız da öğrencilerimize motivasyon ve birliktelik bilinci kapsamında ilçemizin meşhur pidesinden ikram ettiler. Hayırsever Murat Ağırtaş ve hayırda bulunan tüm esnafımıza teşekkür ederim.” dedi.

Efeler Külliye Camii İmam Hatibi Halit Kuruş ise “Öğrencilerle vakit geçirmek, onlara bir şeyler öğretmek bizler için gurur ve mutluluk vesiledir. Geleceğimizin teminatı olacak olan yavrularımıza rehberlik etmeyi kendimize vazife ediniyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan