Artvin İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Kur'an kursu öğreticileri, komşularına, Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarından olan Diyanet Aylık Dergi, Diyanet Çocuk Dergisi ve Diyanet Aile dergilerini hediye etti.

Kapı kapı dolaşarak vatandaşlara Diyanet dergilerini ulaştıran Kur’an kursu öğreticileri, sağlık çalışanlarını da unutmadı.

Koronavirüs salgınına karşı büyük bir fedakâlıkla mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak isteyen Kur’an kursu öğreticileri, evlerinde hazırladıkları çeşitli ikramları Artvin Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarına ikram etti.

İl Müftüsü Hasan Güneş; "Koronavirüs ile mücadelede milletimizin sağlığı için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımızın onurlu mücadelesinde, İl Müftülüğü ve din görevlileri olarak biz de yanlarındayız." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Artvin Devlet Hastanesi Başhekimi  Op. Dr. Seymur Salih Mehmetoğlu ise "Bu zorlu süreçte İl Müftülüğümüzün sağlık çalışanlarının yanında olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir." dedi.

Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları sürüyor

Öte yandan Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan Artvin Müftülüğü din görevlileri, vatandaşa hizmet etmeye devam ediyor.

Koronavirs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan din görevliler, diğer kamu çalışanları ile birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyor.

Bir yandan vatandaşların çağrı merkezlerine ilettiği talepleri yerine getiren din görevlileri diğer taraftan çeşitli temizlik ve gıda ürünlerinin yer aldığı yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Editör: Mehmet Çalışkan