Artvin’de üç kurumun koordinesinde yarıyıl tatilinde öğrencilere yönelik “Haydi Çocuklar Camiye” isimli proje hazırlandı.

Artvin İl Müftülüğü, Artvin Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü İzcilik Kulübü iş birliğinde organize edilen proje kapsamında çocuklar on bir gün boyunca beş vakit namazını camide cemaatle birlikte kıldı.

Projeye beş camiden elli çocuk katıldı

Çocukların camilerle aralarındaki bağı kuvvetlendirmeyi amaçlayan projenin sonunda öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Yeni Mahalle Merkez Camii’nde düzenlenen ödül töreni Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı, ilahi ve kasidelerle devam etti.

Törende proje hakkında bilgi veren Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü ve Proje Koordinatörü Tamer Yıldırım, projeye destek olan Artvin Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül törenine Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Tamer Yıldırım, İl Müftü Yardımcısı Numan Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, İl Milli Eğitim Müdürü Celil Kahveci, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan