Artvin Merkez Camide, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya, İstanbul Haseki Abdurrahman Gürses Eğitim Merkezi Müdürü Osman Eğin tarafından Kur'an ziyafeti verildi.

Artvin İl Müftüsü Hasan Güneş, “Bugün Artvin’imiz için gerçekten müstesna bir gün icra ediyoruz. Hocalarımızı Kur’an-ı Kerimi güzel okuma jüri üyeleri yarışmalarından tanıyorsunuz. Değerli hocalarımız aramızda bulunmaktadırlar. Kur’an ziyafeti için ilimize teşrif etmiş olduklarından dolayı sizin adınıza kendilerine teşekkür ediyorum. Allah Teâlâ razı olsun.” dedi.

Müftü Güneş konuşmasına şöyle devam etti: “Değerli kardeşlerim! Her evde bir bayan ve ya erkek hafız çıksın. Kur’an okumayan hiçbir bayan vatandaşımız kalmasın. Hiçbir erkek kardeşimiz Kur’an okumadan bu dünyadan ahirete göç etmesin. Hedefimiz budur. Allah Teâlâ ilginiz ve alakanızdan dolayı hepinizden razı olsun. Bu güzel imkânları bizlere sağlayan değerli Hafız Osman Şahin hocamızdan Allah Teâlâ razı olsun. Diğer Hocalarımızdan da razı olsun.”

Editör: Mehmet Çalışkan