Artvin İl Müftülüğüne bağlı Anadolu İmam Hatip Lisesi 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, emniyet güçlerini ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde il ve ilçe müftülüklerince açılan 4-6 yaş grubu Kur’an kursları, eğitim ve öğretim faaliyetleriyle her geçen gün büyümeye devam ediyor.

4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında gerçekleştirilen etkinliklerle çocuklara, milli ve manevi değerler noktasında yaşlarına uygun metotlarla eğitim veriliyor.

Bu kurslardan biri olan Artvin İl Müftülüğü Anadolu İmam Hatip Lisesi 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursu öğrencileri, sosyal ve kültürel içerikli etkinlikler kapsamında emniyet güçlerini ziyaret etti.

Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Sancar rehberliğinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden minik öğrenciler, yazmış oldukları mektupları emniyet mensuplarına teslim ettiler.

Öğrencileri kabul eden İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz ile İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, öğrencilerle yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyarette, tanıtım filmi ile öğrencilere jandarma ve polis teşkilatı tanıtıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan