Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Suriye'nin İdlib kentinde savaş mağduru aileler için; "Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" temasıyla inşa edilen İyilik Konutları'na, il ve ilçe müftülükleri düzenledikleri kampanyalarla destek olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda İyilik Konutları’na destek olan Ardahan İl Müftülüğüne, Türkiye Diyanet Vakfı “Teşekkür Belgesi” gönderdi.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İhsan Açık imzasıyla gönderilen "Teşekkür Belgesi", TDV Ardahan Şubesi personeli Emrah Öztürk tarafından İl Müftüsü Remzi Pehlivan’a takdim edildi.

Ardahan İl Müftüsü Remzi Pehlivan, “Türkiye Diyanet Vakfının, 'Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva' sloganıyla başlattığı İyilik Konutları kampanyası devam ediyor. Savaş mağduru kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırarak onlara sıcak bir yuva olduk ve olmaya devam ediyoruz. Çadırda yaşayan, barınma alanı bulamayan kardeşlerimiz sıcak bir yuva sahibi olana kadar bu hayırdan vazgeçmemeliyiz. Bu hayrın devam etmesi için elden ele, gönülden gönüle projeyi yaymalıyız.” dedi.

İyilik hareketine katılarak kampanyaya destek verenlere teşekkür eden Müftü Pehlivan, "Bizlere teşekkür belgesini layık gören Türkiye Diyanet Vakfına, yardımlarını bizlerden esirgemeyen, her daim yanımızda olan Ardahan İl ve ilçelerinde hizmet veren din görevlilerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan