Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “2022 Yılı Ramazan Ayı Kardeş Şehir Projesi” kapsamında Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş, beraberindeki din görevlileri ile birlikte Ardahan İl Müftülüğünün misafiri oldu.

Ramazan ayında ülke genelinde yürütülen vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Kardeş Şehir” projesi kapsamında Ardahan’a gelen Müftü Eviş, bir dizi vaaz ve irşat hizmetinde bulundu.

İl Müftülüğünün sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen canlı yayın programına konuk olan Eviş, teravih namazı öncesi Merkez Camii’nde vaaz verdi.

“Ramazan ve Doğruluk” teması çerçevesinde sohbet yapan Eviş, “Ramazan ayının önemini anlamak istiyorsak, dört hususa dikkat etmeliyiz. Kur’an-ı Kerim’i okumalıyız, okuduğumuzu anlamalıyız, anladığımızı uygulamalıyız ve öğrendiklerimizi anlatmalıyız.” dedi.

Teravih namazının akabinde Ardahan İl Müftülüsü Dr. Hayri Erenay ile bir araya gelen Müftü Eviş, görüş alışverişinde bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan