Hanak İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz kuran kursu öğrencileri arasında futbol turnuvası düzenlendi.

Kurslara katılan öğrencilere milli ve manevi eğitimlerinin yanı sıra öğrenciler arasında sevgi, saygı, kardeşlik, arkadaşlık ve kaynaşmayı artırmak, müsabaka ruhunu geliştirmek ve öğrencilerin güzel anılar biriktirmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvada din görevlileri antrenörlük görevini yürüttü.

Kıyasıya mücadeleyle geçen turnuvada final heyecanı yaşandı.

Turnuva ile ilgili konuşan İlçe Müftüsü Eyüp Kalkan, Yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim öğrenimi yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler ile çocuklarımızın hep sosyal yönlerini hem de kültürel yönlerini artırmak için etkinlikler yaptırmaktayız. Bu kapsamda öğrencilerimizin arasında sevgi, saygı, arkadaşlık ve kaynaşmayı gözeterek düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvasına göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı başta İlçe Kaymakamımız Fatma Turhan Keser olmak üzere bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi 

Editör: Mehmet Çalışkan