Göle İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan; “Bedenleri Üşüten Karelerden Gönülleri Isıtan Karelere” adlı proje kapsamında din görevlileri, hayırsever esnaf iş birliğinde hazırlanan yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Din görevlilerinin zor zamanlarda vatandaşın yanında olduğunu belirten İlçe Müftüsü Sami Türkel; “Koronavirüs salgını ve kış mevsimi etkisini sürdürmeye devam ediyor. Göle Müftülüğü olarak başlattığımız projeyle hem vatandaşları ziyaret ediyor hem de ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi hazırlayarak destek oluyoruz. Bu zorlu günlerde el birliği yapmak ve birbirimize yardımcı olmak hem insanlığımızın hem de dinimizin emirlerindendir. Bu nedenle bizlere düşen hem görev adamı hem de gönül adamı olmaktır.” dedi.

Müftü Türkel, “İlçe Müftülüğü olarak ihtiyaç sahibi vatandaşları belirliyor ve hazırladığımız yardım kolilerini ulaştırıyoruz.Yapılan yardımlarla yerel esnafın ekonomisine katkı, ihtiyaç sahibi ailelere ise sıcak bir yuva oluyoruz. Bu projeyle görüyoruz ki din görevlisi olmak cami içi ve dışı fark etmeden her daim vatandaşın yanında olmaktır. Mesai gözetmeksizin her daim görevde olmaktır.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan