Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde il ve ilçe müftülükleri koordinesinde; "Haydi Koş Gel, Camiler Seninle Güzel" ve "Geldi Yaz Tatili, Şimdi Kur'an Öğrenme Vakti" sloganıyla açılan yaz Kur’an kurslarında eğitim ve etkinlikler sürüyor.

Bu kapsamda Posof İlçe Müftülüğüne bağlı cami ve Kur’an kurslarında devam eden "Yaz Kur’an Kursları"nda öğrencilerin hem öğrenmesi hem eğlenmesini sağlamak amacıyla verilen dini eğitimlerin yanında sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerle çeşitli etkinlikler de düzenleniyor.

Posof İlçe Müftülüğü tarafından yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik Damal Kapalı Yüzme Havuzu'nda etkinlik gerçekleştirildi.

Diyanet Haber'e açıklamalarda bulunan Posof İlçe Müftüsü, "Yaz Kur’an Kursları’nda öğrencilerimize dini eğitimle beraber farklı etkinlikler düzenliyoruz. Bu tür faaliyetler öğrencilerimizin ilgisini çekiyor. Bu sayede öğrencilerimiz hem Yaz Kur’an Kursları’na devamlılık sağlıyor hem de etkinliklerde arkadaşlarıyla bir araya gelerek doyasıya eğleniyorlar." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan