Ardahan İl Müftülüğüne bağlı Zübeyde Hanım 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin katılımıyla yıl sonu programı düzenlendi. 

Vali Yardımcısı Mehmet Kılıç, İl Müftü Yardımcısı Turğut Topaloğlu ve 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri ile ailelerinin katıldığı program renkli görüntülere sahne oldu.  

Programda bir konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Turğut Topaloğlu, “Bugün bu güzel ortamda minik yüreklerimizin, sergiledikleri gösterileri büyük bir keyifle izledik, bu çocuklarımıza eğitim veren ve yetişmeleri için büyük bir emek sarf eden Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum. Bu çocuklarımızı küçük yaşta Yüce Rabbimiz ile tanıştırmak, millî ve manevi duygularla yetiştirmek vatanımız ve milletimizin sağlam temellere oturması için büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle de siz kıymetli anne ve babalara bu Kur’an kurslarına teveccüh ederek çocuklarınızı gönderdiğiniz için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  

Öte yandan Posof İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kursunda da yıl sonu coşkusu vardı.

Kur’an kursu öğrencilerinin birbirinden farklı gösteriler hazırladığı program yoğun ilgi gördü. 

Posof’taki programa ise İlçe Müftüsü Murat Susam, Posof Kaymakamı Enver Yılmaz, din görevlileri ve öğrenciler ile aileleri katıldı.


Editör: Mehmet Çalışkan