Muratpaşa İlçe Müftülüğü bünyesinde bulunan Recep Çil Camii bahçesinde düzenlenen Yaz Kur’an Kursları Açılış programına Antalya İl Müftüsü Osman Artan katıldı. Açılış programında Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil Karaca, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve İl Müftüsü Osman Artan tarafından konuşma yapıldı.

İlçe Müftüsü Celil Karaca’nın açılış konuşmasından sonra kürsüye gelen Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy öğrenci ve velilere açılışı yapılan Yaz Kur’an kurslarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Muratpaşa Kaymakamının konuşmasından sonra kürsüye gelen Antalya İl Müftüsü Osman Artan konuşmasında “yaz Kur’an Kurslarımızın amacı, çocuklarımızı sıkmadan eğlenceli bir şekilde dinimizi yaşatmak ve dinimizi onlara öğretmektir. Bu kurslarımız, çocuklarımıza dini bilgileri öğretme mekânlarıdır, buradan anne ve babalara seslenmek istiyorum, onları tebrik ediyorum, çocuklarının elinden tutup kurslara götürerek hocalara teslim ediyorlar. Yaz dönemi bu kurslarımızın çocuklarımız için, aileleri için ve bizler için hayırlı olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin okuduğu ilahiler dinleyenleri mest etti. İl Müftüsü ve beraberindekiler cami bahçesine kurulan çocuk oyun parkını incelediler.

Yaz Kur’an Kursu öğrencileri kurulan parklarda eğlenceli vakit geçirdiler.

Editör: Mehmet Çalışkan