Kaş İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Her Ay Bir Kitap" kampanyası kapsamında, din görevlileri her ay farklı bir kitap okuyor, okunan kitap cami kütüphanesine bağışlanıyor.

Proje kapsamında din görevlilerinin düzenli olarak kitap okumaları hedefleniyor.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Ahmet Bayer şunları kaydetti:

"Şubat ayında Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan Doç. Dr. Ülfet Görgülü‘nün yazdığı ‘Hayatın Tekrarı Yok’ isimli eseri tüm personelimize kazandırdık. Söz konusu 'Kitap Projesi' ile 2019 yılında en az 12 kitaba ulaşmak istiyoruz. Camilerimizin veya din görevlisi arkadaşlarımızın kütüphanelerine bu yıl içinde 12 kitap daha koymak istiyoruz. Daha da ötesi her bir yeni ayda yeni bir kitapla farklı bir bakış, yeni bir yorum, yeni bir arkadaş kazanarak bir farkındalık oluşturmak istiyoruz.
İnşallah zaman zaman ilgili kitapların yazarlarını da davet ederek seminerler düzenleyerek bu projemizi taçlandırmak istiyoruz. Din görevlisi kardeşlerimizin değişimi ve gelişimine katkı sağlayarak Başkanlığımızın din hizmetleri eğitimlerine destek olmayı önceliyoruz.
Bu proje ile din görevlilerimiz bu yıl 12 kitap almış olacaklar, 12 kitapla tanışacaklar, arkadaş ve dost olacaklar, 12 kitap okumuş ve içselleştirmiş olacaklar ve 12 kitaptan veya yazardan yeni bir şeyler kazanmış olacaklar.
Daha da önemlisi her bir kitapla farklı bakış açıları kazanacaklar ve cemaatlerine, öğrencilerine ulaştıracaklar.”

Editör: Mehmet Çalışkan