Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Her Kursun 10 Genci Olsun” projesi kapsamında, Döşemealtı İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kursu öğreticileri rehberliğinde gruplar şeklinde haftalık olarak bir araya gelen gençler, İlçe Müftülüğünce düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Programda öğrencilere hitap eden İlçe Müftüsü Kadir Koçak, şunları kaydetti:

"Değerli öğrenciler; sizler ailenizin, toplumumuzun ve devletimizin en değerli bireylerisiniz. Çünkü ailenizin, devletimizin geleceği sizlere emanet. Sizler ne kadar millî ve manevi değerlere bağlı olarak yetişirseniz başta aileniz olmak üzere devletine ve milletine o derece faydalı birer vatandaş olursunuz. Sizi millî ve manevi değerlerden uzaklaştırmak isteyen dahilî ve haricî mihraklar olacaktır. Sakın ola, onların tuzaklarına düşmeyesiniz ve düşme tehlikesinde olan arkadaşlarınıza rehberlik ederek o tuzaklara düşmekten kurtarasınız diye İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Kur'an kursu öğreticilerimiz her zaman sizlerin yanında olacaktır. Programımıza katılan ve sizlerle her hafta bir araya gelerek size manevi rehberlik eden Kur'an kursu öğreticilerine, programa katılan siz değerli gençlerimize, programı organize eden Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) temsilcimize ayrı ayrı teşekkür ederim."

Programa İlçe Müftüsü Kadir Koçak, Kur’an kursu öğreticileri, gençlik koordinatörleri ile okul ve sınıf temsilcileri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan