Serik İlçe Müftülüğünce "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında emekli imam hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticileri ile cami yapımına katkı sunanlara yönelik "Vefa Programı" düzenlendi.

Serik Tuzcuoğlu Camii emekli imam hatibi Mehmet Altınay'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İlçe Müftüsü İbrahim Keser, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu yıl belirlemiş olduğu 'Cami, Din Görevlileri ve Vefa' teması kapsamında bizler de Serik Müftülüğü olarak emekli olan din görevlisi kardeşlerimize vefamızı göstermek için bir araya geldik." dedi.

Müftü Keser, "Ömrünü Peygamber Efendimizin sünneti seniyyesini insanlara öğretmeye, yaşamaya ve yaşatmaya adayan, bir ömür boyu camilere, Allah'ın evine hizmet eden çok kıymetli meslektaşlarımın Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlarım. Allah hepimizi burada bir araya getirdiği gibi kıyamet gününde de cennette bir araya getirsin. Allah'ın evine hizmet etmek, hizmetlerin en güzelidir. Allah katında değerinizi ölçmek istiyorsanız, Allah sizi bu dünyada neyle meşgul ediyor ona bakınız. İyi şeylerle meşgul ediyorsa Allah katındaki değeriniz yüksektir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından cami ve Kur'an kursu yapımına destek veren hayırseverlere "Teşekkür Belgesi" takdim edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan