Alanya İlçe Müftülüğüne bağlı Şükrü Gündoğmuş 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, "Yaşlılar Haftası" münasebetiyle yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Kur’an kursu öğreticileri Hatice Görgülü ve Nurcan Öksüz nezaretinde gerçekleşen ziyarette minik öğrenciler, üzerinde ayet-i kerime ve hadis-i şerif yazılı olan çiçekleri yaşlılara takdim ederek yaşlılar haftalarını tebrik ettiler.

Minik öğrencileri ve Kur’an kursu öğreticilerini karşılarında gören yaşlı vatandaşlar ise ziyaretten duydukları sevinç ve mutluluklarını dile getirdiler.

Ziyaretlere dair Diyanet Haber’e açıklamalarda bulunan Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice Görgülü, “4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Yaşlılar Haftası dolayısıyla da yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim ettik. Onların gönüllerini ve hayır dualarını aldık. Sadece Yaşlılar Haftası'nda değil her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan