Ülkenin dört bir yanında vatandaşa hizmet için sahada olan binlerce Diyanet personeli, paylaşma ve yardımlaşma ayı Ramazanda çalmadık kapı bırakmamak için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarına devam ediyor.

Alanya Müftülüğü Aile ve Din Rehberlik Bürosu görevlileri, Ramazan ayının bereketi her evde yaşansın diye "veren el ile alan el" arasında köprüler kuruyor.

Kur'an-ı Kerim ve sünnet rehberliğinde, toplumun temelini oluşturan aile kurumunun varlığını sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmesi, aileye ve aile bireylerine yönelik çalışmalar yapılması, toplumun dini hayatını sağlıklı, doğru ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmesi için rehberlik hizmetleri sunan aile ve dini rehberlik büroları, ihtiyaç sahibi ailelere umut oluyor.

Alanya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi iş birliğinde hazırlanan 200 adet Ramazan yardımı kolisi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Din görevlilerinin hayırda yarıştığını belirten Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan; ''Ramazan ayında ve bu ciddi, sıkıntılı zamanda hayır noktasında çok önemli adımlar atıldı, gayretler ortaya konuldu ve gerçekten bir hizmet yarışına girildi. Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi ve Alanya Müftülüğü olarak önemli çalışmaların içerisinde olduk. Şimdiye kadar sayısını ifade edemeyeceğim kadar yardım kolilerini ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırdık. Ramazan ayının tam ortasında, mağfiretin olduğu bir zamanda 200 kolimizi de inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan