Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde ülke genelinde sürdürülen; "Vakit Türkiye İçin İyilik Vakti; Beklenen Sensin" yardım kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere destek olan Alanya İlçe Müftülüğü, Ramazan Bayramı öncesinde çocuklar için seferber oldu.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak adına çalmadık kapı bırakmayan din görevlileri, ziyaret ettikleri adreslerde çocukları da unutmadı.

Çocuklara çeşitli hediye ve ikramlarda bulunan din görevlileri, çocuklara Diyanet Çocuk Dergisi hediye etti.

Kendi imkânları ile 18 çocuğa bayramlık hediye alan din görevlileri, hayırsever vatandaşların destekleriyle 200 aileye gıda kolisi ve nakdî yardım ulaştırdı.

Yardım faaliyetlerine dair açıklamalarda bulunan Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, şu ifadelere yer verdi: 

"Ramazan ayının bereketinin Alanyamızın dört bir tarafında yaşanmasını sağlamak ve içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında yer almak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubemizin ve hayırseverlerimizin destekleriyle hazırlanan yardım kolilerimizi, Ramazan ayı boyunca din görevlilerimiz rehberliğinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya gayret ettik. Alanya her zaman iyiliğiyle, cömertliğiyle, hayırlarıyla öne çıkmış bir yerdir. Alanya’daki hayırseverlerimizin yapmış oldukları bu hayırlarını, Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi olarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak da ayrı bir güzelliktir."

Editör: Mehmet Çalışkan