Kaş İlçe Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlilerine ve eşlerine kitap hediye edildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle gerçekleştirilen programda konuşan İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, din görevlilerine Diyanet işleri Başkanlığı Yayınlarından olan ve Milli Mücadele kıvılcımını ateşleyen din adamlarının Kurtuluş Savaşı sürecindeki önemli etkilerinin anlatıldığı 3 ciltlik "Milli Mücadelede Din Adamları" isimli kitabı hediye etti.

Din Görevlileri haftamızın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Müftü Topaloğlu özverili çalışmalarından dolayı din görevlilerine teşekkür etti.

Öte yandan din görevlilerinin eşleri de unutulmayarak Kur'an Kursu Öğreticileri tarafından ziyaret edildi.

İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu'nun selam ve tebrik mesajının iletildiği ziyaretlerde din görevlilerinin eşlerine,  karanfil ile Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarına ait "Aile Olmak" isimli kitap hediye edildi.

Yapılan etkinlik hakkında Diyanet Habere açıklamalarda bulunan Müftü Topaloğlu, ‘‘Beşikten mezara, toplumun her safhasında bizimle olan, emek veren vefakar din görevlilerimizi kendi haftalarında onure etmek istedik. Daha evvelde din görevlilerimizin kendilerine hediyelerini takdim ettik. Din görevlilerimizin destekçisi konumunda olan eşlerini de unutmadık ve onlara da bu hafta hediye vermek istedik. Rabbim din görevlilerimiz nezdinde ezanlarımızı gök kubbeden eksik eylemesin, bu haftanın camiamıza ve din görevlilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.
 

Editör: Mehmet Çalışkan