Alanya İlçe Müftülüğü tarafından "Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Kuruluşunun 177’inci Yıl Dönümü ve Polis Haftası" münasebetiyle Alanya Garnizon Şehitliğine ziyaret düzenlendi.

Ziyarette görevleri başında şehit düşen polis teşkilatı mensupları başta olmak üzere tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, “Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında Alanya Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek bizlere bu toprakları emanet bırakan şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyup dualar ettik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu, kardeşliğimizi daim eylesin. Yapmış olduğumuz dualarımızı kabul etsin. Bu vesileyle bir kere daha dinimiz, mukaddesatımız, vatanımız ve milletimiz için can veren bütün şehitlerimize rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum.” dedi.

Şehitlik ziyaretine Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, şehit aileleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan