Aksu İlçe Müftülüğü tarafından geliştirilen; "Zekatını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" ve "Benim de Bir Hafızım Olsun" projeleri, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı. 

Konu ile ilgili Diyanet Haber'e açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Ahmet Bayer, "Din hizmetleri alanında aktif bir çalışma yürütmekteyiz. Başkanlığımız tarafından devam eden projelerin yanı sıra şu an Müftülüğümüzün 'Geleceğim İçin Okuyorum, Ailemi Koruyorum' projesi de devam ediyor." dedi.

Yeni projelere dair de bilgi veren İlçe Müftüsü Bayer, "Zekat konusunda toplumda farkındalığı artırmak ve zekat ibadetinin edasına yardımcı olmak amacıyla, 'Zekatını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' projesini, aynı süreçte hafızlık eğitiminin devamlılığı ve toplumumuzun hafız yetiştirme isteğine katkı sunmak amacıyla 'Benim de Bir Hafızım Olsun' projesini hayata geçiriyoruz. Kurulduğu günden beri toplumumuzun maddi ve manevi sorunlarını çözmede güvenilir bir kurum olan Diyanet İşleri Başkanlığı'na ve bu tür projelerin uygulama adımlarında yardımcı olan tüm din görevlilerimize, teveccühlerini bizden esirgemeyen halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan