Cami kütüphaneleri, gençlik merkezleri, sabah namazı buluşmaları, personele yönelik eğitim seminerleri gibi hizmetleri aralıksız sürdüren Antalya Kepez İlçe Müftülüğü, 4-6 yaş Kur’an kursları eğitimine de ayrı bir özen gösteriyor.

Bu kapsamda Kepez Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarına bir yenisi daha eklendi.

125. 4-6 yaş Kur’an kursu sınıfı

Kepez Emek Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu düzenlenen törenle açıldı. Kurs bünyesinde açılan 4-6 yaş sınıfıyla birlikte Kepez’de bulunan 4-6 yaş Kur’an kursu sınıfı sayısı 125 oldu. 

Kur’an kursu açılış törenine Antalya İl Müftüsü Osman Artan, il müftü yardımcıları, Kepez İlçe Müftü Vekili Mustafa Şimşek, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Programın açılışında konuşan Antalya İl Müftüsü Osman Artan, Diyanet İşleri Başkanlığının hizmet alanlarının tamamında Kepez İlçe Müftülüğünün aktif çalışmaları olduğunu kaydetti. Müftü Artan şöyle konuştu:

“Kepez Müftülüğümüzün gençlik çalışmaları, Atabey Projesi, cami kütüphaneleri ve 4-6 yaş Kur’an kursları çalışmaları hep ön planda oldu. Başarılı çalışmalardan dolayı başta Kepez Müftü Vekilimiz Mustafa Şimşek olmak üzere tüm ekibini kutluyorum.”  

Kepez İlçe Müftü Vekili Mustafa Şimşek ise “Kepez İlçe Müftülüğü olarak cami görevlilerimizle, Kur’an kursu öğreticilerimizle, daire personelimizle güzel bir ekibiz. Bu ekiple güzel işler başardık, inşallah daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza yapılan hizmet, geleceğimize yapılmış yatırım demektir. Kepez Müftülüğü olarak geleceğimizi inşa etmeye tüm ekibimizle devam edeceğiz.” dedi. 

Antalya İl Müftüsü Osman Artan’ın yaptığı duanın ardından Kepez Emek Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu hizmete açıldı.
 

Editör: Mehmet Çalışkan