Antalya Serik Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan “Yemen’e Sessiz Kalma” kampanyasına destek verdi.

Öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Yemen'de açlık çeken kardeşlerine bağışladı. Bazı öğrenciler elinde kumbarası, ailesiyle dolaştığı yerlerde büyüklerinden kumbaralarına para atmasını isteyip bu paraları Yemende'ki arkadaşlarına göndereceklerini anlattılar.

4-6 yaş sınıfından 20 kadar öğrenci biriktirdikleri 4.000 TL’lik yardım çekini İlçe Müftüsü İbrahim Keser'e teslim etti.

Öğrencilere, velilerine, müftülüğe bağlı tüm 4-6 yaş sınıflarında görevli hoca hanımlara ayrı ayrı teşekkür eden Müftü Keser, yapılan işin çok anlamlı olduğunu, başlatılan iyilik hareketine çocukların da katılmasından son derece mutlu olduğunu ve duygulandığını ifade etti.

Daha sonra öğrencilere Müftü Keser tarafından ikram yapıldı.

4-6 yaş Kur'an kurslarının yapımında emeği geçen Dernek Başkanları Hasan Akbulut ve Mustafa Yıldız,  Şube Müdürü Mustafa Güner, Müftülük Vaizi Fatma Yılmaz, Kur'an Kursu Öğreticileri Hülya Bulut ve Rabia Şimşek de hazır bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan