Ankara İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, işitme engelli vatandaşlara yönelik "İşaret Dili ile İlm-i Hâl’im" projesi başlatıldı.

Tüm dünyada etkisini devam ettiren Kovid-19 salgını, bir çok kurum gibi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen eğitim faaliyetlerinde de köklü değişikler yapılmasına neden oldu.

Salgınla birlikte vatandaşlara yönelik vaaz-irşat, Kur'an eğitimi, personele yönelik hizmet içi eğitimler gibi faaliyetleri dijital ortama taşıyan Diyanet İşleri Başkanlığı, faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Ankara İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, pandemi döneminde işitme engelli vatandaşların din hizmetlerinden daha iyi faydalanması amacıyla "İşaret Dili ile İlm-i Hâl’im" projesi başlatıldı.

Toplumun tüm kesimine din hizmeti sunmak amacıyla çalışmalar yaptıklarını ve bu kapsamda işitme engelli vatandaşların da unutulmadığını belirten Ankara İl Müftüsü Dr. Yusuf Doğan, “İşitme engelli kardeşlerimizi İşaret Dili ile İlm-i Hâl’im programımıza bekliyoruz.“ dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan