Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Türkiye genelinde il ve ilçe müftülüklerine bağlı olarak “Gençlik Koordinatörlüğü” kuruluyor.

Gençlerin iyi yetişmelerine katkı sağlamak ve ihtiyaç duydukları her an onlarla birlikte olmak üzere açılan koordinatörlükler, haftanın belirli günlerinde gençleri bir araya getiriyor, sorunlarını dinliyor ve çözümler üretiyor.

Öte yandan öğrencilerin eğitimlerine destek olmak ve başarılarını artırmak amacıyla gençlik koordinatörlükleri denetiminde açılan kurslarda alanında uzman isimler eğitimler veriyor.

Bu kapsamda gençlere yönelik faaliyetler yürüten Ankara Akyurt İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, haftada üç gün gençlerle buluşuyor.

Pazartesi, çarşamba ve cuma akşamları bir araya gelen gençlerle vakit namazları birlikte kılınıyor, yaş gruplarına göre halı saha maçları organize ediliyor, hasbihal edilip ikramlarda bulunuluyor.

Ayrıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile iş birliği halinde voleybol ve masa tenisi gibi spor aktiviteleri düzenleniyor.

Gençlik Koordinatörlüğünce organize edilen son programda Ankara İl Müftü Yardımcıları Adem Karadeniz ve Fazlı Mutlu gençlerle bir araya geldi.

Editör: Mehmet Çalışkan