Türkiye Diyanet Vakfının 47. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Türkiye Diyanet Vakfı Altındağ Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu, “Kuruluşunun 46. Yılında Türkiye Diyanet Vakfı”  konulu etkinlik düzenledi.

Etkinlikler kapsamında yurt yönetimi, Mart ayının ilk haftasında vakıf kültürünün gençler tarafından daha iyi anlaşılması amacıyla yurtta kalan öğrenciler arasında yarışmalar gerçekleştirildi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden Ankara İl Müftüsü Dr. Yusuf Doğan, şunları kaydetti:

"1975 yılında kurulan Türkiye Diyanet Vakfımız, her geçen gün büyüyerek gelişmektedir. Bizler zengin bir vakıf medeniyetinin güçlü müktesebine sahip ecdadın torunlarıyız. Vakfımız gerek yurt içinde gerek yurt dışında mazlumun, garibin, mağdurun, yetimin, öksüzün ve yoksulun yaralarına merhem olmak için seferber olmaktadır. Vakfımız, hayırsever milletimizin emanetlerini İhtiyaç sahiplerine ulaştırmak için büyük çaba ve gayret sarf etmektedir. Bunun yanı sıra ülkemizden ve gönül coğrafyamızdan gençlerimizin eğitim hayatına; barınma, burs ve okul olarak da destek olmaktadır. Vakfımızın kurucularından Allah razı olsun. Ayni ve nakdi yardımlarıyla maddi ve manevi destek olan hamiyetperver vatandaşlarımızdan Allah razı olsun."

Editör: Mehmet Çalışkan