Ankara İl Müftülüğü ile Keçiören İlçe Müftülüğü iş birliğinde, Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde "Kur’an-ı Kerim Tilaveti Programı" düzenlendi.

Programda Keçiören Abdurrahman Gürses Kur’an Kursu öğrencisi ve Türkiye Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma birincisi Mushabcan Işık, Kocatepe Camii İmam Hatibi Hafız Mehmet Atıcı, Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Hafız Mansur Sağır, Beştepe Millet Camii İmam Hatibi Hafız Âdem Kemaneci, Hacı Bayram Camii İmam Hatibi Hafız Yunus Koçan, Şentepe Muradiye Camii İmam Hatibi Hafız Yusuf Aktaş ve Safa Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Fuat Karaca çeşitli makamlarda Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu.

Keçiören Müftüsü Mehmet Şahin’in açış konuşmasının ardından söz alan Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut: “İlçemizde böyle bir program düzenlendiğinde çok büyük rağbet gösteriyorsunuz. Biliyorum ki gösterdiğiniz bu teveccüh Yüce Rabbimizin kelâmı olan Kur’an-ı Kerim’e sevginizden kaynaklanıyor.” dedi.

Programa Ankara İl Müftü Yardımcıları Fazlı Mutlu ile Âdem Karadeniz, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, Çankaya Müftüsü Ali Gülden, kurum amirleri, cami görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, Ankara İl Müftü Yardımcısı Adem Karadeniz’in yaptığı dua ile son buldu.

Editör: Mehmet Çalışkan