Yemen’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmayan Kahramankazan İlçe Müftülüğüne bağlı Şehitler Kız Kur'an Kursunun 4-6 yaş öğrencileri harçlıklarını bir araya getirdi.

Yardımı teslim etmek için öğretmenleriyle birlikte Türkiye Diyanet Vakfı Kahramankazan Şube Başkanı İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır’ı ziyaret eden öğrenciler, zor günler geçiren Yemenli çocukların yanında olmak adına bu yardımı yapmak istediklerini ifade etti.

Yapılan ziyarette İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır: "Dün Gaziler Kız Kur'an Kursu 4-6 yaş grubu çocuklarımız yaptıkları yardımlarla bizleri hem duygulandırmış hem de onurlandırmıştı. Bugün de Şehitler Kız Kur'an Kursumuzun 4-6 yaş öğrencileri Yemenli kardeşleri için harçlıklarından biriktirdikleri bu manidar yardımla bu aziz milletin her zaman mazlumların yanında olduğunu teyit etmişlerdir. Kahramankazan ilçemize açmış olduğumuz 4-6 yaş kurslarımızın bu anlamlı yardımları bizleri bir hayli duygulandırmıştır. Bu duyarlı davranışlarından dolayı başta çocuklarımız olmak üzere hocalarını ve ailelerini kutlarım.” şeklinde konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan