Keçiören İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Keçiören Şubesi iş birliğinde “Isınamayan Kalp Kalmasın” sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Ayvalı Merkez Camii din görevlileri öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında hayırseverlerin desteğiyle onlarca aileye yardım ulaştırıldı.

Kampanya hakkında Diyanet Haber'e açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Mehmet Şahin, "İhtiyaç sahibi ailelerin maddi manevi ihtiyaçlarını karşılayarak hayata tutunmalarına yardımcı olmaya ve kalplerini ısıtmaya çalışmak istedik. Bugün bütün personelimiz mahallelerinde ihtiyaç sahiplerini tespit ederek sıkıntılarını gidermeye ve onlara yardımcı olmaya çalışıyor. Gönüllülerimizin destekleri bizi bu konularda daha duyarlı olmaya sevk ediyor. Biz de bize emanet edilen bu yardımları hayırseverlerimizin samimi duygularına halel getirmeden gerçek sahiplerine ulaştırmaya gayret ediyoruz." dedi.

Din görevlilerinin iyiliğe öncülük ettiğini ifade eden İlçe Müftüsü Şahin, kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

Editör: Mehmet Çalışkan