Keçiören İlçe Müftülüğüne bağlı Pir-i Türkistan Camii İmam Hatibi Osman Can, esnafları ziyaret ederek Diyanet Dergilerinin tanıtımını yapıyor.

Bir babanın evladına, bir dedenin torununa verebileceği en güzel hediyenin kitap ve dergi olduğunu ifade eden İmam Hatip Can, “Başkanlığımızın özenle hazırladığı dergilerimizi tanıtmak, cemaatimizle ve halkımızla buluşturmak için vakit aralarında, esnaf ziyaretleri yaparak tanımalarına ve abone olmalarına destek olmaya çalışıyorum.” dedi.

Can, Diyanet İşleri Başkanlığının güvenilir eserleri Diyanet Aylık Dergi, Çocuk, Aile, Geçerken ve küçük çocuklar için hazırlanan Cim dergilerini, herkese tanıtıp tavsiye ettiğini belirtti.

Özverili çalışmasından dolayı İmam Hatip Can’a teşekkür eden Keçiören İlçe Müftüsü Mehmet Şahin ise, “Hocamızı tebrik ediyorum. Kendilerinin bu güzel çalışma ve gayretlerinin örnek olmasını diliyorum. Aynı hassasiyet ve duyarlılığın bütün personelimiz tarafından gösterileceğini ümit ediyorum. Bu sayede Başkanlığımız Yayınlarının bilinirliği ve farkındalığı artacaktır.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan