Sincan İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sincan Şubesince İdlib'deki savaş mağduru çocuklar için yardım kampanyası başlatıldı.

"Bir Oyuncak Bir Mutluluk, Bir Çocuk Bir Dünya" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında hayırseverlerin destekleriyle temin edilen 1500 oyuncak ve yardım malzemleri İdlibli çocuklara ulaştırıldı.

Sincan Müftüsü Mevlüt Topçu, beraberindeki 13 kişilik ekiple hayırseverlerin emanetlerini İdlip’de sahiplerine teslim etti.

Program kapsamında yetimlerle bir araya gelen Topçu, "Böylesi güzel bi organizasyonun bir parçası olmak bizler için gerçekten çok önemliydi. Bu kampanya Sincan’da büyük yankı uyandırdı ve çok kısa bir zaman diliminde planlanan sayının üzerine çıktık. Burada yetimlerle bir arada olmak onların  gözlerindeki o duygu yoğunluğunu görebilmek onların mutluluğuyla mutlu olabilmek benim için çok kıymetliydi. Burada Vakfımız çok güzel eserler ortaya çıkarmış, çok kaliteli hizmetler vermekte. Bu hizmetlerde emeği geçen bütün kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul eylesin inşallah." şeklinde konuştu.
 

Editör: Mehmet Çalışkan