Sincan İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında 23 öğrenci hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayarak hafızlık belgesi almaya hak kazandı.

15 Temmuz Şehitler Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu, Şeyh Edebali Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu, Alkan Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu, Emirsultan Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu ve Fatih Yatılı Hafızlık Kız Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamlayan 23 öğrenciye hafızlık belgeleri, Sincan Müftüsü Mevlüt Topçu tarafından takdim edildi.

Müftü Topçu, hafızları ayrı ayrı tebrik ederek hafızlık belgelerini ve hediyelerini takdim etti.

Topçu, “Zorlu, meşakkatli ve uzun bir yoldan geçip, her türlü engeli geride bırakıp bu belgeleri almaya hak kazandınız. Rabbim her birinize muvaffakiyetler nasip eylesin. Mevlam hafızalarınıza nakşetmiş olduğunuz Kur’an-ı Kerim’i ömür boyu unutmamayı ve layıkıyla emrettiği şeyleri yerine getirip nehiy ettiği şeylerden kaçınmayı sizlere ve tüm Ümmet-i Muhammed’e nasip eylesin. Bundan sonraki ömrü hayatınızda başarılar diler, üzerinizde çok emekleri olan hocalarımıza ve ailelerinize de teşekkür ederim.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan