Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde yürütülen gençlik faaliyetlerini daha etkin ve verimli hale getirmek amacıyla Ankara İl Müftülüğü ve Sincan İlçe Müftülüğü iş birliğinde "Gençlik Hizmetleri Çalıştayı" düzenlendi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek Sincan Kültür Evi'nde düzenlenen çalıştaya, İl ve ilçe gençlik koordinatörleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Sincan İlçe Müftüsü Mevlüt Topçu'nun açış konuşmasının ardından Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük'ün hitabıyla devam etti.

Sonrasında kürsüye davet edilen Ankara İl Müftüsü Dr. Yusuf Doğan, "gençliği olmayan bir milletin geleceğinin de olamayacağını" belirterek, "Gençlerimize, İslam'ın berrak, duru hakikatlerini en güzel şekilde, doğru metod ve usullerle anlatmamız gerekiyor. Gençlere manevi değerlerimizi anlatmamız için önce ruh olgunluğumuzu sağlamamız gerekiyor." dedi.

Gençlik Hizmetleri Çalıştayı'na Ankara İl Müftüsü Dr. Yusuf Doğan, İl Müftü yardımcıları, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan İlçe Müftüsü Mevlüt Topçu ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın yanı sıra İl ve ilçe gençlik koordinatörleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan