Sincan Kaymakamlığı ile İlçe Müftülüğü, Belediye ve Türkiye Diyanet Vakfı Sincan Şubesi iş birliğinde "Ankara Sanayi Odası Sürekli Eğitim Merkezi (ASOSEM)" projesi hayata geçirildi.

Proje ile Diyanet gençlik merkezlerine devam eden gençlerin ASOSEM bünyesinde çıraklık ve kalfalık eğitimi alması sağlandı.

İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri ile din görevlileri rehberliğinde milli ve manevi değerlerle buluşan gençler, ASOSEM eğitimleri sayesinde iş sahibi oldu.

İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün girişimleriyle 50 gencin istihdam edildiğini aktaran İlçe Müftüsü Mevlüt Topçu, "Gençlerimiz bizim hizmet sorumluluğumuz arasında en öncelikli gruptur. Gençlik Koordinatörlüğümüz bünyesinde bulunan çalışan gençlikle alakalı dünya ve ahiret dengesinden şaşmadan, helal haram bilincindeki bir nesil için çalışıyoruz ve bu kapsamda gençlerimizi sanayi bölgesi olmamız dolayısıyla ASOSEM aracılığıyla çeşitli meslek alanlarında eğiterek meslek sahibi yapıyoruz. Sincan Kaymakamlığı, Sincan Belediyesi, Sincan İlçe Müftülüğümüz ve ASOSEM arasındaki iş birliği ve birlikte çalışma anlayışı hepimizin ortak değerleri olan gençlerimiz için artarak devam edecek." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan