Sincan İlçe Müftülüğü, Sincan Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda ödüllü bilgi yarışması düzenledi.

Ankara İl Müftülüğü cezaevi vaizleri rehberliğinde gerçekleştirilen yarışmanın ödül töreninde konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Göç ve Manevi Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Sünetci, "Burada geçici bir süre bulanan gençlerimiz bize emanettir. Onları en güzel bir şekilde milli, manevi ve ahlaki değerlerle donanmış olarak geleceğe hazırlamak için kıymetli cezaevi yetkilileri ile müşterek hareket ediyoruz. Bugün şahit olduğumuz bu güzel yarışma, bütün bu çabaların bir örneğini ortaya koymuştur. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Sincan İlçe Müftüsü Mevlüt Topçu ise "Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2021 Yılı Eylem Planı içerisinde bulunan bu yarışma, İlçe Müftülüğümüzün yaptığı faaliyetler arasında çok farklı bir noktadaydı. Yavrularımızın topluma kazandırılması açısından oldukça önemli bir aktiviteydi. Yarışmanın her aşamasında arkadaşlarımızla irtibat halindeydik ve çok güzel bir katılımla çok güzel bir yarışma yaptık. Yavrularımız çok heyecanlıydı ve yarışmanın onlara katkılarını birebir görmek bizler için çok önemli ve büyük bir sevinç kaynağıydı." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye girenlere ödülleri ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan kitap seti hediye edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan