Ankara İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Türkiye Diysnet Vakfı Ankara Şubesi Kadın Kolları iş birliğinde başlatılan “İlmek İlmek İyilik’’ projesi kapsamında, çoğunluğu gençler ve ev hanımlarından oluşan gönüllüler tarafından örülen atkı, bere ve eldivenler, Van'da çocuklara hediye edilmek üzere yola çıktı.

Bölgedeki ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek amacıyla gönüllüler tarafından hazırlanan el işleri, Ankara İl Müftülüğünde gönüllüler tarafından özenle paketlendi. 

Yapılan çalışmanın güzel bir iyilik hareketi olduğunu belirten Ankara İl Müftüsü Dr. Yusuf Doğan, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmak üzere atkı, bere ve eldiven örebilir, ilmek ilmek iyilik dokuyabilirsiniz dedik ve Ankara Müftülüğü olarak kardeş şehir Van'a gönüllülerimizden gelen emanetleri ulaştırdık. Bu vesileyle 'İlmek İlmek İyilik' kampanyasına katkısı olan ilçe müftülüklerimize, din görevlilerimize, vakıf çalışanlarımıza ve hayırsever gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan