Sincan İlçe Müftülüğüne bağlı Asrı Saadet 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören ve Kur'an'a geçen minik öğrenciler için "Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Geçiş Programı" düzenlendi.

Programda öğrenciler Kur'an-ı Kerim okudu, ilahiler söyledi.

Minikleri tebrik eden İlçe Müftüsü Mevlüt Topçu, "4-6 yaş dönemi, eğitimin temelini oluşturmaktadır ve bu temelin Kur'an-ı Kerim gibi ilahi kelamın ahlakıyla doldurulması, toplumumuzun geleceği açısından oldukça önemlidir. İlahi kelam çocuklarımızı hayatı boyunca koruyacak ve dünya hayatındaki sıkıntılara karşı bir kalkan oluşturacaktır. 4-6 yaş Kur'an kurslarımızda Kur’an eğitiminin yanı sıra minik yavrularımız yüce değerleri, sevgiyi, saygıyı, doğruluğu, güzel ahlakı, yardımlaşmayı, abdesti ve namazı öğreniyor. Bugün Asrı Saadet Kur'an Kursumuzda eğitim gören 85 evladımızın Kur’an-ı Kerim'i küçük yaşta öğrenmeye başladıklarına hep birlikte şahitlik ediyoruz. İnşallah bu evlatlarımızın hafız olmalarını da Rabbim nasib eylesin. Bu vesile ile yavrularımızı yetiştiren Kur'an kursu öğreticilerimize, velilere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Program miniklere hediye takdimi ile son buldu.

Programa Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ile Belediye Başkanı Murat Ercan, İlçe Müftüsü Mevlüt Topçu, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Osman Şener ve aileler katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan