Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı 29 Mayıs Okulları Etimesgut Kampüsünü ziyaret etti.

Okul bünyesinde bulunan laboratuvar, spor salonu, yüzme havuzu ve atölyelerde incelemelerde bulunan Erbaş, birçok imkanın bir arada bulundurularak tasarlanmış olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. 

Eğitimin başarıyı ortaya çıkaran önemli bir faktör olduğunun altını çizen Erbaş, "Bilimde, sanatta, sporda ve her alanda başarıyı ortaya çıkaran eğitimdir. Eğitimcilerin ilk hedefi öğrencilerine, hayata dokunmayı öğretmek ve onların yaşam becerilerine sahip olmaları için desteklemek olmalıdır. Ancak bu şekilde yeni neslin, hayatın akışı içinde değerlerine sahip başarılı bireyler olmaları sağlanabilir." dedi. 

29 Mayıs Okulları Etimesgut Kampüs Müdürü Leyla Erdoğan, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek "Okulumuzda eğitimin sadece akademik başarıdan ibaret olmadığından yola çıkılarak, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere de yer veriyoruz. Öğrencilerimizin ahlaki değerlere sahip bireyler olmasını önemsiyor ve hayata hazır nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca okul ve aile işbirliğini önemseyerek yürüttüğümüz faaliyetlerimizden de olumlu geri dönüşler alıyoruz." diye konuştu. 

29 Mayıs Okulları Etimesgut Kampüsü idarecileri ile fikir alış verişinde bulunan Seher Erbaş, böyle donanımlı ve güzel hizmet veren okulların sayılarının artması temennisinde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.
 

Editör: Mehmet Çalışkan