Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Yukarı Mazı Köyü’nde yangından etkilen vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vatandaşlardan afetinin sebep olduğu zararla ilgili bilgi alan Prof. Erbaş, köy halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu tür afetlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Başkan Erbaş, “Devletimiz büyük, devletimiz uğranılan zararları karşılıyor inşallah. Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun, bu tür afetleri bir daha göstermesin.” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez ile görüştüğünü belirten Erbaş, “Onlar canla başla çalışıyorlar. Orman teşkilatımız tamamen alanda.” diye konuştu. 

Diyanet İşleri Başkanlığı din görevlileri ve Türkiye Diyanet Vakfı çalışanlarıyla sahada olduklarını ifade eden Erbaş, “Bizim de tüm hocalarımız şu anda milletimizin yanında, dua ediyoruz, destekliyoruz. Diyanet Vakfımız çalışmalarıyla, evinden barkından uzak kalmış kardeşlerimize destek olmaya, yardımcı olmaya çalışıyor.” şeklinde konuştu.
 

Editör: Mehmet Çalışkan