Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, vatandaşların kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla her yıl olduğu gibi bu sene de vekaletle kurban kesim organizasyonu düzenliyor.

Kardeşlik için yola çıkan Türkiye Diyanet Vakfı, vekalet yoluyla emanet edilen kurbanları, İslami usullere uygun şekilde keserek dünyanın dört bir tarafında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Kurbanını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlara yardımcı olmak, bu ibadetin dini hükümler doğrultusunda ve amacına uygun şekilde ifasını sağlamak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde düzenlen vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu, il ve ilçe müftülüklerince vatandaşlara tanıtılıyor.

Bu doğrultuda tanıtım ve bağış çalışmalarını aralıksız sürdüren Sivas İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesince "Türkiye Diyanet Vakfı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve Bağış Standı" açıldı.

Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda açılan tanıtım ve bağış standında, TDV gönüllüleri ve din görevlilerince Türkiye Diyanet Vakfı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu hakkında vatandaşlara bilgi verilerek, yapılan bağışlar makbuz karşılığında teslim alınıyor.

Editör: Mehmet Çalışkan