Şehit babası Hayrettin Doğan, Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’yu ziyaret ederek Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi alan Doğan, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Şehit babası Doğan’ın kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İl Müftüsü Topçu, yapmış olduğu bağıştan dolayı Doğan’a teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odasından TDV’nin kurban organizasyonuna destek

Öte yandan Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Diyanet Vakfının, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak amacıyla, kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesine verdiler.

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Saim Alpaslan ile Yönetim Kurulu üyeleri Yavuz Laçin ve Osman Aydemir’e vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Yürütülen kampanyanın muhtaç insanlar için büyük bir sevinç kapısı olduğunu ifade eden İl Müftüsü Topçu, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan ile Yönetim Kurulu üyeleri Yavuz Laçin ve Osman Aydemir’in kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul etti.

İl Müftüsü Topçu; Alpaslan, Laçin ve Aydemir’e teşekkür ederek bağış makbuzlarını takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan